Kontaktbild

Auktorisoidut Ahvenanmaan oppaat voivat tehdä opastuksia 9 eri kielellä. Meillä on 60 koulutettua opasta, jotka osaavat esitellä maakuntaamme teille. Voit vain esittää toivomuksia mitä haluat nähdä ja kokea vieraillessasi Ahvenanmaalla.

Yhdistyksemme perustettiin vuonna 1970. Me kuulumme Suomen Opasliittoon sekä noudatamme liiton koulutusnormeja. Ahvenanmaalaiset oppaat tekevät yhteistyötä kaikkien matkanjärjestäjien ja varustamojen kanssa.

AUKTORISERADE ÅLANDSGUIDER kan erbjuda guidningar på 9 olika språk. Vi har 60 utbildade guider som kan visa vårt landskap för er. Du får önska vilka upplevelser du vill få på din Ålandsvistelse!

Föreningen grundades år 1970 och är medlem i Finlands guideförbund och följer dess utbildningsnormer. De åländska guiderna samarbetar med alla researrangörer och rederier.

Adress:
Torggatan 37 22100 Mariehamn