Päivitetty 19.3.2020

Suomen Opasliitto kehottaa ensisijaisesti noudattamaan kaikkia viranomaisten suosituksia ja määräyksiä!

IGC-kokous Kööpenhaminassa sekä Matkanjohtajakoulutukseen liittynyt matka on siirretty.

Porvoon opaskoulutuspäivät on peruttu.

Kevätliittokokous tullaan järjestämään toisena ajankohtana, tiedotamme asiasta heti kun se on mahdollista. Aluekokousten osalta tiedottavat alueet asiasta.

Arvioijakoulutus Turussa huhtikuussa on siirretty syksyyn. Uusi päivämäärä tullaan ilmoittamaan heti kun se on mahdollista.

Opastus- ja arviointinäytöt huhtikuulta siirtyvät myöhempään ajankohtaan, Tilannetta seurataan myöhempien näyttöjen osalta. Touko-kesäkuun näyttöihin nimetään arvioijia heti kun ja jos tilanne sallii.

Meneillään olevat opaskoulutukset: koulutusta ohjeistetaan jatkamaan etänä kaikilta niiltä osin kuin mahdollista. Opastusharjoitukset sekä koulutuksen päätteeksi tarvittavat opastusnäytöt järjestetään kun yleinen tilanne niin sallii.

Opasliiton toimisto palvelee edelleen. Puhelin 045 2577 411, päivystys tiistai ja torstai klo 9-15. Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tavoittaa myös muina päivinä.