Liittosihteeri Marja Vuori jää eläkkeelle vuoden 2019 lopussa.

Pitkän, ansiokkaan ja pyytteettomän liittosihteerin työtä vuosia tehnyt Marja Vuori on ollut monen opasyhdistyksen ja jäsenen tuki ja neuvoja vuosien aikana muuttuneessa opastustoiminnan koulutus- ja auktorisointiasioissa, kuin on myös ollut aktiivisesti Opasliiton edustaja ja viestinviejä sidosryhmille ja valtakunnallisia koulutussuunnitelimia suunnitteleville tahoille.

Opasliiton hallitus ja kaikki jäsenet kiittävät Marjan työpanosta ja toivottavat hänelle iloisia keveitä eläkepäiviä ja omaa aikaa kuin myös mukavia opastustapahtumia.

Kaikesta huolimatta, vaikka toivoimme Marjalle iloisia eläkevuosia, niin menetimme hänet Suomen itsenäisyyden päivänä 2019. Marja Vuori menehtyi vakavan sairauden uuvuttamana ja jätti meille monelle haikeat muistot.

Kiitos Marja ja suojeltua matkaa ikuiseen lepoon.