ÄÄNENHUOLTOA, DRAAMAA JA TURVALLISUUTTA OPASTUKSIIN PERUTTU

Kategoria
Yleiset
2020-05-23 09:00 - 2020-05-24 00:00

Valitettavasti nämä koulutukset on jouduttu perumaan vallitsevan Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilanteen johdosta.

Tavoitteena on järjestää koulutukset vuoden 2021 kevään aikana, ellei esteitä ilmaannu.

Oulun seudun oppaat järjestävät Suomen oppaille yhteistyössä Suomen Opasliiton kanssa koulutusta, joka kehittää opastamisen esiintymistaitoja draaman ja tarinoiden kautta sekä äänenkäyttöä ja -huoltoa. Tarjolla on myös matkailualan turvallisuuspassi- eli MATUPA-koulutusta.

Turvallisuusasiat ja niiden hallitseminen opastuksia suunniteltaessa ovat tulleet esille yhtenä laadukkaan opastamisen kriteerinä. Laki ei vielä velvoita matkailuoppailta MATUPA- koulutusta, mutta sen käynyt opas osaa laajemmin ottaa pienetkin turvallisuusasiat huomioon.

Koulutuspäivät

Lauantai 23.5. Opastamisen esiintymistaidot  sekä äänenkäyttö ja -huolto

Sunnuntai 24.5. MATUPA-koulutus, kesto vähintään 8 h.

Koulutukset ovat kaikille Suomen oppaille, Opasliiton jäsenet jäsenhintaan.

Varaa aikaa kalenteriin ja tule kehittämään opastamisen taitoja ja sisältöä.

Lisätietoja löydät täältä: https://www.suomenopasliitto.fi/fi/uutiset/348-aeaenenhuoltoa-draamaa-ja-turvallisuutta-opastuksiin

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Kaikki päivät