JOENSUU - KARJALAINEN KAUPUNKI

Joensuu on maakunnan mainio keskuspaikka, jota värittää iloinen elämänasenne ja lämminhenkisyys. Kaupunki on tunnettu yliopistosta, kauniista jokimaisemasta, karjalaisista asukkaista ja vilkkaasta torielämästä.

Joensuun Matkailuoppaat tarjoavat mieliinpainuvia kierroksia bussiryhmille eri teemoilla: taide, historia, ”Kauppaneuvoksen aikaan”, karjalainen ruokakulttuuri, ortodoksisuus ja Arkkitehtien Joensuu.  

Opastettuja kierroksia Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicumissa Pohjois-Karjalan museossa ja Joensuun Taidemuseossa.

 

Taidetta ja arkkitehtuuria – opastetut kävelykierrokset syksyllä 2018 Joensuussa

Joensuun kaupungin 170-vuotiseen matkaan mahtuu kiinnostavaa taidetta ja arkkitehtuuria, alkaen Eliel Saarisen suunnittelemasta kaupungintalosta päätyen Penttilänrannan moderniin ja yhteisölliseen rakentamiseen. Muistomerkit ja taideteokset värittävät kaupunkikuvaa ja kertovat omat tarinansa.

Joensuun matkailuoppaat järjestävät Taidetta ja arkkitehtuuria-kävelykierrokset yhteistyössä Joensuun kuvataidefestivaalin kanssa. Kierroksilla sivutaan myös kaupungin historiaa, kansainvälistä kaupankäyntiä, värikkäitä persoonia, tukinuittoa sekä koulutuksen ja kulttuurin nousua.

Matkailuoppaat ovat Suomen Opasliiton auktorisoimia kaupunkioppaita, jotka toivottavat kierroksille tervetulleiksi kaikki taiteen ja historian ystävät.

 

Kävelykierrokset lauantaisin klo 13:

20.10, 27.10, 10.11, 17.11 ja 24.11.2018

Kesto ja pituus: noin 1,5 tuntia ja 2,5 km (ryhmän koon mukaan). Lähtö: Joensuun kaupungintalon edestä, Rantakatu 20, Joensuu. Hinta: 5 €/henkilö (käteinen), ei ennakkoilmoittautumista, säävaraus.

Järjestäjä: Joensuun matkailuoppaat ry

Lisätiedot: puh. 050 598 3290

www.facebook.com/joensuunmatkailuoppaatry

www.joensuunoppaat.fi

 

Kävelykierrosten esite:

Taidetta ja arkkitehtuuria - opastetut kävelykierrokset syksyllä 2018

Ota kaupunki omaksesi!

 

Joensuun mmatkailuoppaat esittäytyvät:

Joensuun Matkailuoppaat -esite

Opasyhdistys:

Joensuun Matkailuoppaat ry, puheenjohtaja Leena Pelkonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., sihteeri Sinikka Kuivalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Leena Pelkonen
Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Lähetä sähköposti

Muut tiedot

Sponsoroidut linkit