Yhteystiedon kuva

PORI ON JOEN, MEREN JA TAPAHTUMIEN KAUPUNKI

Auktorisoidut matkailuoppaat ovat valmiina esittelemään v.1558 perustettua Porin kaupunkia, joka tänä päivänä on vilkas yliopistokaupunki ja satamineen Satakunnan liikenteellinen ja kaupallinen keskus.

Teemme bussi-, kävely- ja kohdeopastuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Keskustassa voi tutustua Keski-Porin kirkkoon, 1800-luvun suojeltuihin Kivi-Porin rakennuksiin ja nykyajan rakentamiseen. Noormarkusta löytyy Ahlströmin ruukinpuisto ja Villa Mairea. Käppärän hautausmaalla on mausoleum, jonka vuorineuvos F.A.Juselius rakennutti 11-vuotiaana kuolleen Sigrid-tyttärensä muistoksi.

Luonto on keskeinen osa kaupunkia. Kirjurinluoto keskellä kaupunkia on vihreä keidas elämyksineen. Lapsille siellä on mm Pelle Hermannin leikkipuisto, liikennepuisto ym.

Jazz-festivaalit, Suomi-Areena, Lainsuojattomat-teatterifestivaali ja erilaiset musiikkitapahtumat tuovat kansainvälisiä vieraita kaupunkiin.

Meri-Porin alueella kohteemme ovat Yyterin hienot hiekkarannat, Mäntyluoto ja idyllinen Reposaari, josta aukeaa näkymä Selkämeren aavalle ulapalle. Siellä voi tutustua purjelaiva-kauden mukanaan tuomiin painolastikasveihin ja tuntea menneen ajan tuulahduksen.

Yhteystieto

Tuula Vanha-aho
Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin:
040 968 8155

Yhteydenottolomake

Lähetä sähköposti

Lisätiedot

Sponsoroidut linkit