Yhteystiedon kuva

http://www.mikkelinoppaat.fi/

Mikkeli on Saimaan läheisyydessä oleva historiallinen ja vireä päämajakaupunki, jossa on sopivasti uutta ja vanhaa nähtävää. Oppaan kanssa on helppoa kohdata kaupungin historia ja nykypäivä ja matkasta saa paljon enemmän irti.

Oppaat ovat koonneet erilaisia opastuspaketteja, koska niitä toivotaan usein matkasuunnitelmiin liittyen ideoita antamaan.

  • Mennään bussilla Mikkelissä 

Tämä on peruskierros, joka on kaikkein suosituin valinta matkailijoiden keskuudessa. Miksi? Koska sillä näkee ja kuulee niin paljon kaupungista, kaikkea nykypäivästä historiaan. Mikkeliläisetkin "löytävät" kaupungista paikkoja ja tapahtumia, joista eivät ole tietäneetkään. Ehdoton suosikki!

  • Marsalkan jalanjäljillä

Marsalkka Mannerheim oli merkittävä suomalainen kosmopoliitti, joka vietti paljon aikaa Mikkelissä. Olemme koonneet kierrokseen keskeiset paikat ja kerromme niihin liittyvistä tapahtumista ja marsalkan elämästä sodanaikaisessa Mikkelissä.

  • Sven Tuuvan jalanjäljillä

Vänrikki Stoolin tarinoiden sankarin Sven Tuuvan uskotaan olleen Ristiinan poikia. Kierros vie useisiin kohteisiin Ristiinassa ja Mikkelissä neljän tunnin ajan

  • Arkkienkeli Mikaelin Mikkeli

Kahden tunnin opastetun kävelykierroksen aikana kaupungin keskeisimmät rakennukset, tapahtumat ja menneisyys sekä nykyisyys tulevat tutuiksi. Kierroksella kuullaan mm. siitä, miten Mikkeli sai nimensä, Miksi kaupungissa on sekä Naisvuori että Akkavuori ym muita mielenkiintoisia tarinoita.

Opastuspaketin voi myös täysin räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan.  

Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtaja Helena Partanen

+358 440 360 417

heleena.partanen(at)gmail.com

 

ONKO MIKKELIIN MÄNIJÖITÄ, OPAS AUTTAA AINA!

 

OPASVÄLITYS

Mikkelin matkailuneuvonta

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maaherrankatu 22, 50100 Mikkeli
puh/tel. 044 794 5669

Yhteystieto

Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Lähetä sähköposti

Lisätiedot

Sponsoroidut linkit