Yhteystiedon kuva

Tiedätkö, mitä Katariina Suuri teki vierailullaan Imatran kosken partaalla 1772? Entä kuka on Valtionhotellin Harmaa Rouva? Tai miksi Kolmen Ristin kirkko on yksi Suomen kuuluisimmista kirkoista? Näihin – ja moniin muihin kysymyksiin saat vastaukset Imatran Matkailuoppaiden opastetuilla kierroksilla.

Kruunupuiston kävelykierroksella tutustut  keisarillisiin näköalapaviljonkeihin,kalliokaiverruksiin, hiidenkirnuihin, Imatra Impi –veistokseen ja Imatran Valtionhotellin, Suomen kauneimmaksi äänestetyn rakennuksen, historiaan.

Imatraan voi tutustua monin tavoin! Kiinnostaako ryhmääsi luonto, arkkitehtuuri, vanhat historialliset kartanot, sota-ajan historia vai jokin muu? Opastuksen voi räätälöidä omien toiveiden mukaan monipuolista tarjontaa hyödyntäen. Onpa ryhmäsi iso tai pieni, soitto meille ja myö opastettaa vaik paikallisel karjalan murteel.

Imatran Matkailuoppaat järjestää vuosien kokemuksella mielenkiintoisia opasretkiä niin kotimaassa kuin Venäjälläkin. Erityisen suosittuja ovat olleet retket menetettyyn Karjalaan sekä ostosmatkat Svetogorskiin ja Viipuriin.

IMATRAN MATKAILUOPPAAT PALVELUKSESSASI!

Ihastuttava Imatra - opastettuja kierroksia 2018

Suomen Opasliiton kevään 2019 liittokokous ja opaskoulutuspäivät pidetään 26-28.4.2019  IMATRALLA.

Päivien keskuspaikkana on legendaarinen Imatran Valtionhotelli. Tampereella osallistujilta kysyttiin, mitä he haluavat Imatralla nähdä, kuulla ja kokea. Näiden toiveiden mukaan on ohjelmaa tehty.

Kuten jo useana kertana myös nyt halukkaille on ajanvietettä jo perjantai-iltana. Ohjelma tulee alkamaan klo 19.00. Junat molemmista suunnista ovat mainiosti silloin jo saapuneet.

Lauantaina ilmoittautuminen alkaa klo 9 . Päivän aikana ohjelmassa, liittokokouksen ja mielenkiintoisten luentojen lisäksi,  on mm. keskustelufoorumitarjotin, josta kukin voi valita itseään eniten kiinnostavan ja  hyödyttävän aiheen. Keskustelutarjoittimelta voit valita itseäsi kiinnostavan aiheen::

1. 1. Oppaan ammattitutkinto
    2. Näytön vastaanotto – rakentavaa palautetta positiivisessa hengessä
    3. Aikaansa seuraava opasyhdistys
    4. Opaspalveluiden kysyntä ja markkinointi
    5. Opasyhdistyksen varainhankinta
    6. Turvallisuusnäkökulmia oppaan työhön liittyen

Ja iltaohjelman avaa vain meitä, Suomen matkailuoppaita, varten järjestetty Imatrankosken koskinäytös. Virallisestihan koski avautuu pitkän patoremontin jälkeen näytöksille vasta ensi kesänä. Upea näytös luvassa.

Sunnuntaina aamuluennon, kiertoajeluiden ja Imatran Kylpylässä nautittavan lounaan sekä vahdinvaihdon  jälkeen ennättää sopivasti vielä alkuiltapäivästä lähteville junille.

Ohjelma ja ilmoittautumislomake: www.imatranmatkailuoppaat.fi

Lehti ilmestyy maaliskuun vaihteessa.

Varaathan päivän jo kalenteristasi ja ilmoittaudu 9.4.2019 mennessä. Nähdään Imatralla!

Tiedätkö, mitä Venäjän keisarinna Katariina II teki vierailullaan Imatran kosken partaalla vuonna 1772? Kuka

on Valtionhotellin Harmaa Rouva? Miksi Kolmen Ristin Kirkko on yksi Suomen kuuluisimmista kirkoista?
Näihin – ja moniin muihin kysymyksiin saat vastaukset Imatran Matkailuoppaiden opastetuilla kierroksilla.

Kruununpuiston kävelykierroksella tutustut Kruununpuiston keisarillisiin näköalapaviljonkeihin,
kalliokaiverruksiin, jokihiidenkirnuihin, Imatra Impi – veistokseen ja Imatran Valtionhotellin, Suomen
kauneimmaksi äänestetyn rakennuksen, historiaan.

sota-ajan historia vai jokin muu? Opastuksen voi räätälöidä omien toiveiden mukaan monipuolista tarjontaa
hyödyntäen. Onpa ryhmäsi iso tai pieni, soitto meille ja
myö opastettaa vaik paikallisel karjalan murteel.

järjestää

vuosien kokemuksella mielenkiintoisia opasretkiä niin kotimaassa kuin
Venäjälläkin. Erityisen suosittuja ovat olleet opasretket menetettyyn Karjalaan sekä ostosmatkat
Svetogorskiin ja Viipuriin.
Imatran Matkailuoppaiden palveluja välittää:
Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy/ Matkailupalvelut

p. 05-235 2330

imatra(at)gosaimaa.com
Puheenjohtaja Päivi Hienonen

vvvvpaivi.hienonen(at)netti.f
Imatran Matkailuoppaat palveluksessasi!

kauneimmaksi äänestetyn rakennuksen, historiaan.

hyödyntäen. Onpa ryhmäsi iso tai pieni, soitto meille ja
myö opastettaa vaik paikallisel karjalan murteel.

järjestää

vuosien kokemuksella mielenkiintoisia opasretkiä niin kotimaassa kuin
Svetogorskiin ja Viipuriin.
Imatran Matkailuoppaiden palveluja välittää:
Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy/ Matkailupalvelut

p. 05-235 2330