Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

Contact image

Oulu on kehittynyt terva- ja lohikaupungista vetovoimaiseksi osaamiskeskukseksi. Oulun monipuolinen ja kansainvälinen elinkeinoelämä sekä vahva talous ja yhteistyökulttuuri luovat kasvualustan uudelle yritystoiminnalle. Oulun teknologiaihme on tänään käytettävyyttä – teknologialla parannetaan ihmisten arjen sujuvuutta.

Oulu tarjoaa elämään joustavuutta ja vaihtoehtoja. Elinympäristö koostuu maaseudun ja kaupunkiluonnon sekä rikkaan kaupunkikulttuurin yhdistelmästä.

Ihmiset ovat Oulun voima. Yli 200 000 asukkaan kaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä tulevaisuuden osaamista ja tekemisen tahtoa tieteen, kulttuurin ja teknologian alueilla sekä Suomen nuorimman väestön villiä uskallusta luoda uutta. Oulu on Suomen pohjoinen metropolialue ja pohjoisten alueiden keskus.

Oulun seudun oppaat ry tarjoaa lukemattomia opastettuja retkiä, olipa toiveenasi rauhallinen maaseuturetki lakeuksille tai kivikautiseen kylään, värikkäitä tarinoita ja tositietoa tarjoava kaupunkikiertoajelu tai historialla ja kulttuurilla höystetty kävelykierros. Oulussa ollaan aina lähellä vettä eikä luonto ole koskaan kaukana. Pyöräilykierros oppaan johdolla jokisuiston ja merenrannan maisemissa on elämys vailla vertaa.

Jos nämä retket eivät tyydytä tarpeitasi, räätälöimme yhdessä Go Arcticin kanssa opastukset toiveidesi mukaan.

Tule katsomaan nouseeko lohi portaita, aukaiseeko avanto rahahanat, miksi ilmakitara vetää tai menestyvätkö oululaiset edelleen!

Lisätietoa Oulun seudun oppaiden toiminnasta löytyy verkkosivuiltamme 
 
Opastustilaukset ja -tiedustelut
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Oulun kaupungin matkailuneuvonta
Oulu City Tourist Office
Torikatu 18
 
Tietoa alueen kohteista ja tapahtumista 

https://www.youtube.com/watch?v=3gBYmJZYq04      (kesä)

https://www.youtube.com/watch?v=bUOH8LwQWhc  (talvi)

https://www.youtube.com/watch?v=RDWu8urtBhw    (Oulu ja Syöte 100% bike)

https://www.youtube.com/watch?v=SxQsIr6fJrI           (Oulu - kaupunkielämää)

Contact

Opastusvaraukset Go Arctic
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone:
+358-8-41527770

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information