Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

Kuva: Christoffer Björklund

 

Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde UNESCO:n maailmanperintöluettelossa ja kuuluu yhdessä Korkean rannikon kanssa maailmanlaajuiseen yhteisöön joka koostuu yhteensä 46:sta meriin liittyvästä maailmanperintöalueesta.

Merenkurkun Erä- ja luonto-oppaat ry:n jäsenoppailla on erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon lisäksi omiin erityisharrastuksiin liittyvää osaamista ja vahvuuksia. Niiden avulla olemme valmiit ohjaamaan ja opastamaan erilaisia ryhmiä sekä maalla että merellä, niin talvella kuin kesälläkin. Lähitoiminta-aluettamme on Vaasan seutu ja muu Pohjanmaa, mutta toimimme tarvittaessa myös muualla.

Ympäri vuoden avoinna oleva Vaasan matkailutoimisto VisitVaasa sijaitsee kaupungin keskustassa vanhassa puutalossa, joka on rakennettu vuonna 1861. Kesäisin myös matkailutoimiston toripiste on avoinna. Matkailutoimistosta saa tietoa Vaasasta ja muusta Suomesta sekä maailmanperinnöstä.

 

Contact

Puheenjohtaja Jukka Paakkunainen
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone:
040 5663882

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information