Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

  

 

Matkailijan Kurikka on täynnä mielenkiintoisia kohteita ja aktiviteetteja. Ikimuistoisia kokemuksia voi hakea vesihiihdosta, mönkijäsafarista, lemmenlukon ripustamisesta kirkkosiltaan tai pulahtamalla suonsilmään - ken uskaltaa. Kaikkiaan tarjolla on runsaasti elämyksiä, joita ei varmasti unohda.

Pelimannituvan ja Puuseppämuseon kierrettyään matkailija voi tutustua esimerkiksi Risto-Veturiin, lännenratsutilaan tai nousta ihailemaan luonnonkaunista maisemaa näköalatornista. Aikaa voi myös viettää Jyllinkosken Sähköpuistossa, jossa vanhan padon ympäristössä sijaitsee sähkölaitosmuseo, kesäkahvila, luontopolkuja ja Jyllipeikon maja.  Kurikasta löytyy matkailijalle myös löylyttelypaikkoja eksoottisempaankin makuun. Muun muassa Reinon Tupa, Iso-Ojan Perinnetalo, Rypölän Torppa ja Mäntylän Tila toivottavat saunojat lämpimästi tervetulleiksi.

Mielenkiintoisia matkakohteita Kurikan alueelta löydät myös osoitteesta www.seikkailesuupohjassa.fi. Sivuilta löytyy hauskimmat retkikohteet koko perheelle: uimarannat, näkötornit, luontopolut ja laavut, museot, kahvilat, kirpputorit ja suoramyyntitilat. Jokaisesta kohteesta on lyhyt esittely ja karttalinkki.

 

Contact

Katariina Petäys
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information