Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

Naantalin Oppaat ry on perustettu 1973. Tärkeimmät opastuskohteet Naantalissa ovat Kultarannan puutarha, luostarikirkko ja Vanhakaupunki. Naantalin oppaiden alueeseen kuuluu Naantalin kaupungin lisäksi Naantalin saaristo-osat, Rymättylä, Velkua ja Merimasku.

Saaristomatkailu on täynnä mahdollisuuksia, tarjolla on mm. ruoka- ja maatilamatkailua tai tarinoita kieltolain aikaisista tapahtumista saariston suojassa. Tuhansia matkailijoita vuosittain houkutteleva Pieni Rengastie kulkee Rymättylän Hangan kautta Seiliin ja Nauvoon.

Naantalin oppaat ovat kehittäneet erilaisia opastuksia. Lapsille on tarjolla uusi kierros Kirkkopuiston ympäristössä, jossa seurataan unikekoa. Luostarikirkossa voi siirtyä birgittalaisnunnien laulujen myötä keskiajan tunnelmiin. Yleisökierrosten lisäksi Kultarannassa voi lähteä mamselli Kupiaisen matkaan kuulemaan, miten eri presidentit ovat siellä kesiänsä viettäneet, tai kuulla tarinoita presidenttien puolisoista.

Lisäinfoa kierroksista antaa Visit Naantali, joka myös välittää oppaita. 

Visit Naantali 

www.visitnaantali.com

Nunnakatu 2, 21100 Naantali

p. 02 435 9800

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Naantalin oppaat

Contact

pj Tiina Gustafsson
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information