Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat yhdistivät tietonsa ja innostuksensa matkailjoiden ja kotikuntalaisten palvelemiseen perustamalla yhteisen yhdistyksen vuonna 2015. Yhdistyksessä toimii 13 auktorisoitua opasta.

Voimme tarjota asiantuntevaa ja viihdyttävää tietoa koko entisen Pirkkalan pitäjän alueella tutustumalla siihen laajana kokonaisuutena, joka ulottuu Lempäälän rajamailta Pinsiöön Ylöjärven ja Hämeenkyrön rajoille saakka. Alueella sijaitsevat sekä Pirkanmaan asutuksen että teollisuuden juuret, monimuotoinen nykypäivän kulttuuri ja kiinnostavat tulevaisuuden näkymät. Voimme myös keskittyä alueen eri osiin tai yksittäisiin kohteisiin asiakkaan toivomusten mukaan. Esimerkkejä näistä ovat vaikkapa Nokian tehdassaari tai Pirkkalankylä, jossa on asuttu jo 1200 vuotta.

Yleisopastusten lisäksi toteutamme esim. taiteeseen, arkkitehtuuriin tai yritystoimintaan liittyviä opastuksia bussiretkinä, kävelykierroksina tai vaikkapa pyöräillen. Oppaan voi tilata myös Pyhäjärven laivaretkelle, onhan Pyhäjärvi ollut Pirkkalan pitäjän sisäjärvi. Siihen liittyy runsaasti kiehtovia tarinoita ja mielenkiintoista nähtävää kauniiden ja vaihtelevien maisemien ohessa. Opastamme mielellämme myös koululais-, kutsuvieras-, yritysvieras- tai TYKY-ryhmiä. Opastuskielemme ovat suomi,englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä ja kiina.

 

Lisätietoja:  www.visitnokia.fi/kohteet/nokian-ja-pirkkalan-matkailuoppaat-ry/

                  http://www.pirkkala.fi/palvelut/matkailu/hyva-tietaa/opastoiminta/

 

 

Contact

Kirsti Turkia
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information