Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

Contact image

http://www.mikkelinoppaat.fi/

Mikkeli on Saimaan läheisyydessä oleva historiallinen ja vireä päämajakaupunki, jossa on sopivasti uutta ja vanhaa nähtävää. Oppaan kanssa on helppoa kohdata kaupungin historia ja nykypäivä ja matkasta saa paljon enemmän irti.

Oppaat ovat koonneet erilaisia opastuspaketteja, koska niitä toivotaan usein matkasuunnitelmiin liittyen ideoita antamaan.

  • Mennään bussilla Mikkelissä 

Tämä on peruskierros, joka on kaikkein suosituin valinta matkailijoiden keskuudessa. Miksi? Koska sillä näkee ja kuulee niin paljon kaupungista, kaikkea nykypäivästä historiaan. Mikkeliläisetkin "löytävät" kaupungista paikkoja ja tapahtumia, joista eivät ole tietäneetkään. Ehdoton suosikki!

  • Marsalkan jalanjäljillä

Marsalkka Mannerheim oli merkittävä suomalainen kosmopoliitti, joka vietti paljon aikaa Mikkelissä. Olemme koonneet kierrokseen keskeiset paikat ja kerromme niihin liittyvistä tapahtumista ja marsalkan elämästä sodanaikaisessa Mikkelissä.

  • Sven Tuuvan jalanjäljillä

Vänrikki Stoolin tarinoiden sankarin Sven Tuuvan uskotaan olleen Ristiinan poikia. Kierros vie useisiin kohteisiin Ristiinassa ja Mikkelissä neljän tunnin ajan

  • Arkkienkeli Mikaelin Mikkeli

Kahden tunnin opastetun kävelykierroksen aikana kaupungin keskeisimmät rakennukset, tapahtumat ja menneisyys sekä nykyisyys tulevat tutuiksi. Kierroksella kuullaan mm. siitä, miten Mikkeli sai nimensä, Miksi kaupungissa on sekä Naisvuori että Akkavuori ym muita mielenkiintoisia tarinoita.

Opastuspaketin voi myös täysin räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan.  

Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtaja Helena Partanen

+358 440 360 417

heleena.partanen(at)gmail.com

 

ONKO MIKKELIIN MÄNIJÖITÄ, OPAS AUTTAA AINA!

 

OPASVÄLITYS

Mikkelin matkailuneuvonta

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maaherrankatu 22, 50100 Mikkeli
puh/tel. 044 794 5669

Contact

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information