Suomen Opasliitto -
Finlands Guideförbund ry.

The Federation of Finnish Tourist Guide Associations was established in 1974 and it is the only national federation for tourist guides in Finland. Every guide is a member of a local association and through the association membership, also a member of the Federation. The Federation of Finnish Tourist Guide Associations currently represents about 1300 authorized guides in eight regions and 89 local associations.

Go to Association - Organisation to find out more about the local associations and the guided tours that they offer.

Contact image

http://kouvolanmatkailuoppaat.yhdistysavain.fi/

Kouvolan matkailuoppaat on 42  auktorisoidun oppaan vireä yhdistys . Kerromme tosiasioita ja tarinoita menneestä, nykyajasta ja tulevasta - oppaan mukana on helppoa " lähteä lentoon"- näkemään, kuulemaan, kokemaan.Tarjoamme opastettuja kierroksia kävellen, bussilla, pyörällä  tai vaikkapa meloen - vakiokierroksiamme  tai asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä.

Kouvolan kaupunki on laaja. Pohjoisessa on jylhää maisemaa Repoveden kansallispuistossa ja siellä toimivat nimenomaan luontoon erikoistuneet oppaamme. Kaupungin halki virtaa vuolas Kymijoki , josta kuullaan vaikkapa Kymijoki-Rajajoki kierroksella  ja kaupungin eteläosissa viljavien peltojen keskellä löytyvät monet kartanot. Kartanokierroksella tutustutaan kartanonkummituksiin ja aatelissukujen historiaan. 

Kesäisin matkailuoppaat järjestävät parikymmentä kävelykierrosta eri teemoilla eri puolella kaupunkia. Kesällä 2019 mm. kävelyjä Ankkapurhasta Alvar Aaltoon, kävellen Kasarminmäellä kierros on sekä suomeksi että venäjäksi, hautausmaakierroksia sekä mm useampi reittivaihtoehto Kuusankosken alueella ja nyt myös Myllykoskella. Kesällä 2019 Kouvola on myös Suomen Asuntomessujen isäntäkaupunki.

Roolioppaita on tilattavissa erilaisille kierroksille tai tilaisuuksiin . Valikoimassa on mm. Savotan Sanni Repovedellä, kreivitär von Blomen Sippolassa, Kustaa III seurueineen, saksalaisen paperimestarin tavoittaa  Unescon perintökohde Verlassa , venäläinen upseerin rouva voi puhua suomea tai venäjää.

 

TERVETULOA IHMEEN HIENOON KOUVOLAAN - OPPAAN JOHDOLLA!

http://www.visitkouvola.fi/

 

OPASVÄLITYS:

VisitKouvola

02061 55295
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

lisätietoja ja myös opasvarauksia

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Contact

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information